és ennél sokkal jobb nevet találunk ki nemsokára

mozizom

mozizom

Csavard be, mint Jockey!

2006. április 08. - Limonádový Joe

Miután Robert Luketic lemondott a Dallas készülő moziváltozatának rendezői posztjáról (már a szereplőválogatáson nem tudott dűlőre jutni a producerekkel), a hírek szerint Gurinder Chadha ugrik be a helyére. Az afrikai-indiai-angol rendezőnő eddig nem túl sok filmet készített, bár a Csavard be, mint Beckham - ezt az egyet láttam - egy korrekt, nézhető darab (és nemcsak azért, mert ebben játszik Keira Knightley - 17 évesen - először igazi szerepet). A nevéhez fűződik még a Büszkeség és balítélet bollywoodi feldolgozása is (bár a hírek szerint ez inkább angol-amerikai-india mix lett).

Mindenesetre érdekelni kezdett a projekt, holott soha egyetlen Dallast sem bírtam megnézni. De Chadha és Travolta, ez így már kihagyhatatlan (na jó, legalább az egyik legyen igaz).

(The Movie Blog)

A bejegyzés trackback címe:

https://mozizom.blog.hu/api/trackback/id/tr998426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása